Kalendar 2023
Kalendar 2023
01
Apr
2023

PRESS KONFERENCIJA NA PROJEKTU “ČUDNI SU PUTEVI VJERE OD LIMA DO ZETE“

Eparhija budimljansko-nikšićka i projektni partneri održali su danas pres konferenciju u okviru projekta “Čudni su putevi vjere od Lima do Zete” na Jadranskom sajmu turizma u Budvi.
30
Mar
2023

INTERVJU SA PREDSTAVNIKOM AMBASADE BUGARSKE DIMITROM TUČKOVIM

Dimitar Tučkov, predstavnik trgovinke kancelarije i kancelarije za turizam ambasade Bugarske, kazao je da je puno slušao o raznim sajmovima na Jadanskom sajmu, a sada je prvi put tu, na licu mjesta.
30
Mar
2023

INTERVJU SA NJ.E. AMBASADOROM REPUBLIKE POLJSKE ARTUROM DMOHOVSKIM

Nj. E. Ambasador Republike Poljske kazao je da je vrlo srećan što je tu na Jadranskom sajmu i zahvalio na pozivu. Za naš portal razgovarali smo o mogućnostima intenzivnije saradnje Jadranskog sajma i poljskih firmi koje se bave turizmom,kao i proizvođača.
29
Mar
2023

SVEČANO OTVARANJE SAJAMSKIH MANIFSTACIJA - 31. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA, 48. SAJAM HRANE, 45. SAJAM NAMJEŠTAJA, OPREME ZA DOMAĆINSTVA, POSLOVNE PROSTORE I UNUTRAŠNJU DEKORACIJU

Na pragu ljetnje turističke sezone, koju sa velikom optimizmom očekujemo, Jadranski sajam u Budvi upriličio je tri atraktivne međunarodne sajamske mnifestacije: Sajam turizma, Sajam ishrane i Sajam namještaja.

Erald

Hotel PRINCESS

Eparhija Budimljansko Nikšićka

Gazdinstvo Duraković

ELFA

Alba Stojku

Ardeno

HASANAGO

GAZDINSTVO BARJATAREVIĆ

GAZDINSTVO VUKMANOVIĆ

GAZDINSTVO PURLIJA

DRAMINI