22.09.2022.

Kompanija Wascovilla iz Poljske na 43. Sajma gradjevinarstva

Kompanija Wascovilla je proizvođač drvenih kuća.
Trenutno radi na razvijanju modularne tehnologije za izgradnju dvospratnih zgrada.
43. Sajam gradjevinarstva održaće se od 05. do 08. oktobra na Jadranskom sajmu u Budvi.

 

Kompanija ima sopstvenu projektantsku kancelariju, koja radi na bazi najnovijeg licenciranog softvera za projektovanje PAMIR. Pored inženjerskih proračuna, izrađuje tačnu radioničku dokumentaciju, koja obezbeđuje kvalitet izvođenja i eliminiše mogućnost grešaka u pripremi proizvodnje. Sa VascoVilla-om možete izgraditi kuću prema sopstvenoj ideji ili koristeći neki od mnogih gotovih projekata. Kancelarija može pripremiti i sveobuhvatan projekat, od plana uređenja zemljišta do građevinske dozvole. Dok odmah dobijate precizan i veoma detaljan dizajn, izgradnja okvira od drveta daje vam veliku fleksibilnost. Ako tokom izgradnje odlučimo, na primer, da želimo da imamo prozor u zidu, onda se za sat-dva takav otvor može napraviti bez skupog kovanja, kao u tradicionalnim građevinama.

Nova tehnologija

VascoVilla je takođe proizvođač modernih, lakih krovnih konstrukcija u sistemu krovnih rešetki, povezanih sa inovativnim licenciranim MITEK sistemom, bez upotrebe lepka, šrafova, eksera – zahvaljujući čeličnim spojnim pločama.

Savršen materijal

Konstrukcijski elementi su izrađeni od najboljeg materijala dostupnog na tržištu, odnosno sertifikovane skandinavske smrče. To je drvo sušeno u peći, sa sadržajem vlage ispod 18%, regulisano i klasifikovano po čvrstoći (klasa drveta od C18 do C30), zaštićeno impregnacijama koje štite od biološke korozije (insekti, gljivice, plesni) i povećavaju otpornost na vatru. . Vrata i prozori, podovi, fasade i krov biraju se prema potrebama kupca. Mogućnosti su beskrajne, ali ono što je bitno je kvalitet i ekološka prihvatljivost upotrebljenih materijala.

Kontrola kvaliteta

VASCOVILLA poseduje sertifikat fabričke kontrole proizvodnje, koji nam omogućava da svoje proizvode označimo CE oznakom. Sertifikat potvrđuje da su svi zahtevi za ocenjivanje usaglašenosti ispunjeni, a proizvedeni proizvod ima svojstva opisana u evropskom standardu EN 14250:2010.

 

sajt kompanije: https://wascovilla.pl/

Jadranski sajam - All Right Reserved ©