Početna   /   Kalendar 2024   /  

38. SAJAM NAUTIKE I OPREME ZA SPORT, KAMPING I REKREACIJU

Datum_od:
09-May-2024
Datum_do:
15-May-2024
Mjesto:
Hala sajma
Status:
odložen

Poštovani,


Potražnja na globalnom nivou je premašila očekivanja i prognoze, do mjere da je izazvala zastoje u proizvodnim i logističkim lancima. Nakon gotovo prekida trgovine uslijed teškoća u snabdijevanju i isporuci proizvoda, ulazimo u novu godinu i novi početak. Glavni zadatak ostaje isti – što prije i kvalitetnije zadovoljiti evidentiranu tražnju.

Pravo mjesto da odgovorite novim potrebama i željama kupaca, predstavite Vašu ponudu i mogućnosti, i ubjedite ih da ste upravo Vi kompanija na koju se mogu osloniti je:
38. Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju

koji će se u organizaciji Jadranskog sajma održati u periodu od 9. do 15. maja 2024. godine.
Period održavanja je planiran u skladu sa najboljim interesom industrija koje su teme ovog sajma i najvećim šansama za mjerljiv uspjeh učesnika, izlagača. Na samom otvaranju turističke sezone, bićete vidljivi brojnim potencijalnim kupcima iz Crne Gore, kao i brojnim gostima, turistima i biznismenima koji u tom periodu borave
u Budvi.

Događaj smo koncipirali tako da posjetiocima pruže kompletan uvid u najbolju ponudu automobila, moto opreme, električnih vozila, plovila, nautičke opreme, opreme za sport, kamping i rekreaciju. Sve je na jednom mjestu, što će našim posjetiocima omogućiti da odluku o kupovini donesu na licu mjesta i zadovolje sve svoje želje i potrebe pred novu sezonu.

Pozivamo Vas da budete učesnik ovog sajma. U prilogu Vam dostavljamo prijavu za učešće, a biće nam i zadovoljstvo da u direktnom razgovoru odgovorimo na sva Vaša dodatna pitanja i čujemo Vaše ideje, sugestije i predloge za koje smatrate da će koristiti uspješnom nastupu Vaše kompanije.


S poštovanjem,
AD JADRANSKI SAJAM
Izvršni direktor
Dr Rajko Bujković

Pročitajte više

Učestvujte na sajmu

Za učešće na sajmu potrebno je ispuniti prijavu i poslati je putem email adrese - sajam@jadranskisajam.co.me
Jadranski sajam - All Right Reserved ©