Početna   /   Kalendar 2024   /  

49. SAJAM HRANE

Datum_od:
09-May-2024
Datum_do:
15-May-2024
Mjesto:
Hala sajma
Status:
prijave u toku

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je najaviti:

49. SAJAM HRANE

koji će se u organizaciji Jadranskog sajma održati u periodu od 9. maja do 15. maja 2024. godine u Budvi.
Ova tradicionalna izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih industrija u kontinuitetu pruža izlagačima poslovnu platdormu za plasman i promociju proizvoda i usluga. Prepoznatljiva je po promotivnim i komercijalnim rezultatima izlagača iz oblasti: poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, mediteranskih kultura, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane i konditorske industrije, od kojih se značajan broj upravo na Sajmu hrane po prvi put uspješno predstavio tržištu.

Najstarija manifestacija u organizaciji Jadranskog sajma, odobrena od strane Globalne sajamske asocijacije kao Ufi Approved Event, u kontinuitetu doprinosi uspostavljanju jakih i dinamičnih privrednih veza i aktivnosti između poslovnih subjekata i institucionalnih partnera na međunarodnom nivou.

Povezujući strateške privredne grane poljoprivredu i turizam, pružamo Vam mogućnost da u konkurentskoj atmosferi istaknete kvalitet Vaših proizvoda i unaprijedite poslovne rezultate. Paralelno sa Sajmom hrane organizovaće se Sajam turizma što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike predstavnika turističke privrede, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pruža mogućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu ostvarite značajne komercijalne efekte.


Blagovremenim prijavljivanjem imate mogućnost da iskoristite paletu popusta (posebni uslovi izlaganja u prijavi – ugovoru) koje nudi AD Jadranski sajam. Jadranski sajam, kao tržišna institucija sa snažnim promotivnim i prodajnim efektima, te kao pružalac usluga u sajamskoj industriji i dalje u novim uslovima ostaje pouzdan partner privredi i društvenoj zajednici.Upravo na toj liniji Jadranski sajam i stoji na raspolaganju za Vaše inicijative, predloge i ideje u okviru ovog Sajma.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na telefone: +382 33 410 400 ili na
e-mail: sajam@jadranskisajam.co.me


Očekujući Vašu prijavu za učešće želimo Vam puno uspjeha i srdačno Vas pozdravljamo.
S poštovanjem,
Izvršni direktor
Dr. Rajko Bujković

Pročitajte više

Učestvujte na sajmu

Za učešće na sajmu potrebno je ispuniti prijavu i poslati je putem email adrese - sajam@jadranskisajam.co.me
Jadranski sajam - All Right Reserved ©