Početna   /   Novosti   /  
03.04.2024.

46. SAJAM NAMJEŠTAJA, OPREME ZA HOTELIJERSTVO I UGOSTITELJSTVO, POSLOVNE PROSTORE I UNUTRAŠNJU DEKORACIJU

Tradicionalna sajamska izložba, Sajam namještaja, koji je danas svečano otvoren, okupio je izlagače iz raznih zemalja, a za posjetioce, osim raznovrsne ponude omogućeni su i sajamski popusti.

Direktor Jadranskog sajma prof.dr Rajko Bujković kazao je da su uprava i menadžment Jadranskog sajma imali posebnu obavezu da  rješavaju i specifične probleme koji su vezani za okruženje:

“Možemo reći da je to već i tradicionalno da se Jadranski sajam suočava sa situacijom koja je dosta izazovna kad je u pitanju organizacija sajamskih priredbi.

Ovogodišnji sajam namještaja okupio je izlagače koji uglavnom komuniciraju sa  tržištem Crne Gore preko sajamske platforme koju nudi Jadranski sajam.

Dakle, ovogodišnja sajamska manifeatacija predstavkja priliku za posjetioce da se upoznaju sa proizvodima koji nisu uobičajeno u prometu i prisutni kroz redovnu trgovačku mrežu na tržištu Cene Gore.

Dakle, ovo je prilika da pozovem posjetioce da posjete sajamsku manifestaciju, da se uvjere u njen kvalitet i kvalitet proizvoda koji se nude u okviru Sajma namještaja.

Nas posebno raduje što izlagači dolaze iz inostranstva, oni su dominantno prisutni, što značajno potvrđuje kavalitet sajamske manifestacije i internacionalni karakter manifestacija koje organizuje Jadranski sajam.”

 

Sajam namještaja svečano je otvorio član Odbora direktora Jadranskog sajma Husein Đoković:

“Posebna mi je čast i zadovoljstvo da danas poželim svim izlagačima dobrodošlicu, jer bez njih ne bi mogli postići ovaj uspjeh koji smo postigli.

Takođe, posebna mi je čast i zadovoljstvo da pozdravim  predstavnike tursske Privredne komore, sa kojima planiramo da potpišemo Memorandum o saradnji, da zajedno organizujemo sajmove, i tako nastavimo sajamsku tradiciju koja traje već  57 godina”- kazao je Đoković.

Jadranski sajam - All Right Reserved ©