Početna   /   Novosti   /  
05.04.2024.

Grupa učenika SMŠ Gimnazija "25. maj" iz Tuzi posjetila sajam

Grupa učenika SMŠ Gimnazija 25. maj“ iz Tuzi, sa profesoricom ekonomske grupe predmeta Dijanom Krkanović, posjetili su danas Sajam namještaja na Jadranskom sajmu u Budvi.

„Mi se trudimo da unaprijedimo znanje i obrazovanje naših učenika, s obzirom da je u pitanju stručna škola i stručni smjerovi, prije svega.

Kako su u prilici da vrše praksu i obilaze objekte od kojih je u nekima mogu i obavljati,  a u saznanju da se ovakav Sajam održava u Budvi, i u dogovoru sa direktorom, okupili smo određeni broj djece, kako bismo doprinijeli našoj školi, obrazovanju i smjerovima i unaprijedili  ih ovakvim neposrednim iskustvom i kontaktima.

Planiramo još nekoliko izleta sa ostalim učenicima.

Salon namještaja, turizma, bilo čega što se može na licu mjesta pokazati su jako važni, jer je to sve ono što je i u opisu njihovog smjera“ - kazala je Krkanović.

O utiscima sa Sajma namještaja, dodala je:

„Veoma pozitivni, i veoma je korisno, jer smo i planirali da nešto novo vide i nauče na ovom izletu, a i izlagači su nam izašli u susret na način što su nam detaljnije pojasnili svoje proizvode i poslovanje.“

 

Jadranski sajam - All Right Reserved ©