Početna   /  

Novosti

06
Apr
2024

PREDSTAVNICA AMBASADE AUSTRIJE U POSJETI SAJMU NAJMEŠTAJA

Iz Privredne komore Austrije, trgovinskog odjeljenja ambasade Austrije, Biljana Radonjić, pohvalila je internacionalni karakter sajma i veliko interesovanje posjetilaca.
05
Apr
2024

B2B SUSRET NA JADRANSKOM SAJMU

Na Jadranskom sajmu danas je održan B2B susret izlagača Sajma namještaja i firme „Mia Investments“, koja na platou do Sajma gradi veliki hotelsko – kongresni centar.
05
Apr
2024

Grupa učenika SMŠ Gimnazija "25. maj" iz Tuzi posjetila sajam

Grupa učenika SMŠ Gimnazija 25. maj“ iz Tuzi, sa profesoricom ekonomske grupe predmeta Dijanom Krkanović, posjetili su danas Sajam namještaja na Jadranskom sajmu u Budvi.
04
Apr
2024

Uključenje uživo sa Jadranskog sajma, izjava direktora prof.dr Rajka Bujkovića za Jutarnji program RTCG

Sajamske manifestacije koje organizuje Jadranski sajam su internacionalnog karaktera, i ova aktuelna izložba je potvrda toga. Uglavnom su prisutni strain izlagači.Trudimo se da predstavimo posjetiocima najnovije trendove u oblasti industrije namještaja, i to je osnovni zadatak sajamskog organizatora: da obezbijedi nove proizvode, nove tehnologije, nove partnere, koji su poželjni, I koji su u funkciji unaprjeđenja privrede.
03
Apr
2024

PREDSTAVNIK PRIVREDNE KOMORE TURSKE ERDEM ÖĞÜT O OVOGODIŠNJEM SAJMU NAJMJEŠTAJA

Predstavnici Privredne komore turske obišli su Jadranski sajam , a gospodin Erdem Ogut nakon svečanog otvaranja sajma iznio je svoje utiske.
03
Apr
2024

46. SAJAM NAMJEŠTAJA, OPREME ZA HOTELIJERSTVO I UGOSTITELJSTVO, POSLOVNE PROSTORE I UNUTRAŠNJU DEKORACIJU

Tradicionalna sajamska izložba, Sajam namještaja, koji je danas svečano otvoren, okupio je izlagače iz raznih zemalja, a za posjetioce, osim raznovrsne ponude omogućeni su i sajamski popusti.
01
Apr
2023

PRESS KONFERENCIJA NA PROJEKTU “ČUDNI SU PUTEVI VJERE OD LIMA DO ZETE“

Eparhija budimljansko-nikšićka i projektni partneri održali su danas pres konferenciju u okviru projekta “Čudni su putevi vjere od Lima do Zete” na Jadranskom sajmu turizma u Budvi.
30
Mar
2023

INTERVJU SA PREDSTAVNIKOM AMBASADE BUGARSKE DIMITROM TUČKOVIM

Dimitar Tučkov, predstavnik trgovinke kancelarije i kancelarije za turizam ambasade Bugarske, kazao je da je puno slušao o raznim sajmovima na Jadanskom sajmu, a sada je prvi put tu, na licu mjesta.
30
Mar
2023

INTERVJU SA NJ.E. AMBASADOROM REPUBLIKE POLJSKE ARTUROM DMOHOVSKIM

Nj. E. Ambasador Republike Poljske kazao je da je vrlo srećan što je tu na Jadranskom sajmu i zahvalio na pozivu. Za naš portal razgovarali smo o mogućnostima intenzivnije saradnje Jadranskog sajma i poljskih firmi koje se bave turizmom,kao i proizvođača.
29
Mar
2023

SVEČANO OTVARANJE SAJAMSKIH MANIFSTACIJA - 31. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA, 48. SAJAM HRANE, 45. SAJAM NAMJEŠTAJA, OPREME ZA DOMAĆINSTVA, POSLOVNE PROSTORE I UNUTRAŠNJU DEKORACIJU

Na pragu ljetnje turističke sezone, koju sa velikom optimizmom očekujemo, Jadranski sajam u Budvi upriličio je tri atraktivne međunarodne sajamske mnifestacije: Sajam turizma, Sajam ishrane i Sajam namještaja.
07
Oct
2022

Intervju sa menadžerom Opštine Rožaje Mirsadom Džudževićem

Opština Rožaje prvi put na ovaj način izlaže zbirne proizvode drvoprerade sa svoje teritorije. U ime lokalne samouprave i svoje lično ime želim da se zahvalim resornom ministarstvu koje je pomoglo unapređenje drvoprerade i dalji stepen finalizacije
07
Oct
2022

Intervju sa ministrom rada i socijalnog staranja Admirom Adrovićem

Nakon što je obišao Jadranski sajam, za naš portal razgovarali smo sa ministrom rada i socijalnog staranja Admirom Adrovićem, o sredstvima koje je ministarstvo preko Evropske komisije obezbijedilo za firme koje se bave drvopreradom u Rožajama, a koje su izlagači na Jadranskom sajmu.
06
Oct
2022

Prezentacija: “Uloga i značaj Naučno-tehnološkog parka u jačanju inovaciono preduzetničkog ekosistema Crne Gore”

Menadžer za projektne aktivnosti u Naučno - tehnološkom parku Radivoje Drobnjak održao je juče na Jadranskom sajmu prezentaciju “Uloga i značaj Naučno-tehnološkog parka u jačanju inovaciono - preduzetničkog ekosistema Crne Gore”.
05
Oct
2022

Prezentacija: TRADICIONALNO PROJEKTOVANJE VS EUROKODOVI

U organizaciji Inženjerske komore Crne Gore, nakon svečanog otvaranja tri sajamske manifestacije, danas je na Jadranskom sajmu održana prezentacija sa ciljem da približi prednosti Eurokodova u odnosu na tredicionalno projektovanje .
05
Oct
2022

SVEČANO OTVOREN 43. SAJAM GRAĐEVINARSTVA, 9. SAJAM ENERGETIKE I 1. SAJAM “STAR UP”- a

Na Jadranskom sajmu održavaju se od danas do subote 43. sajam gradjevinarstva, 9. sajam energetike i 1. sajmom” Start up”-a, koje je Jadranski sajam organizovao u saradnji sa Inženjerskom komorom Crne Gore.
04
Oct
2022

SVEČANO OTVARANJE TRI SAJAMSKE MANIFESTACIJE

U srijedu 5.oktobra 2022. u 11h na Jadranskom sajmu u Budvi održaće se svečano otvaranje tri sajamske manifestacije.
22
Sep
2022

Kompanija Wascovilla iz Poljske na 43. Sajma gradjevinarstva

Kompanija Wascovilla je proizvođač drvenih kuća. Trenutno radi na razvijanju modularne tehnologije za izgradnju dvospratnih zgrada. 43. Sajam gradjevinarstva održaće se od 05. do 08. oktobra na Jadranskom sajmu u Budvi.
16
Sep
2022

Polgün

Prestižna kompanija iz Turske, Polgun učestvovaće kao izlagač na 43. Sajmu građevinarstva.
04
Aug
2022

MJ-Gerüst na 43. Sajmu građevinarstva

Za 43. Sajam građevinarstva učestvovaće jedna od vodećih njemačkih firmi, MJ-Gerüst.
27
Jul
2022

Inženjerska Komora Crne Gore i Jadranski Sajam Budva potpisali su Sporazum o saradnji.

U utorak, 26.07.2022. godine predstavnici Komore i Jadranskog sajma potpisali su memorandum o saradnji kojim se predviđaju zajedničke aktivnosti u cilju promocije inženjerske struke.
15
Apr
2022

Kompanija PIMI na 38. Sajmu nautike

Na 38. Sajmu nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju predstaviće se kompanija PIMI iza koje stoji 30 godina uspješnog poslovanja. Komanija PIMI se bavi proizvodnjom i plasmanom visokokvalitetne industriske plastike,
13
Apr
2022

Motogrini na 19. Sajmu automobila

Ove godine na 19. Sajmu automobila, moto opreme i sajmu električnih vozila, koji će se održati od 28. aprila do 03. maja 2022. godine učestvovaće Motogrini komapnija koja će predstaviti različite modele električnih vozila.
11
Apr
2022

KOV-CAR na 19. Sajmu automobila

Kompanija KOV-CAR je jedini ovlašćen diler i serviser vozila Fiat,Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Abarth i Fiat Professional za teritoriju Crne Gore.
04
Apr
2022

Uspješno završene tri sajamske manifestacije

U nedelju, 03.maja 2022 godine uspješno je završen 47. Sajam hrane, 30. Sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo - METUBES, kao i 44.Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju i Sajam sezonskog zapošljavanja.
01
Apr
2022

UPRAVA ZA BEZBJEDNOST HRANE, VETERINU I FITOSANITARNE POSLOVE NA JADRANSKOM SAJMU

Predstavljanje projekta „PEF MED PLUS“ „Ovdje smo da predstavimo novi projekat „Pef Med Plus“, koji je namijenjen našim proizvođačima“, kazala je predstavnica Uprave Jelena Vračar Filipović, i pojasnila da projekat promoviše određene metodologije i alate u poljoprivredno - prehrambenom sektoru.
31
Mar
2022

Produžetak aktuelnih sajamskih manifestacija

Uprava Jadranskog sajma izaći će u susret izlagačima i posjetiocima aktuelnih sajmova - 47. Sajam hrane,30. Sajam turizma i 44. Sajam namještaja i produžiti trajanje sajma i na nedjelju 3. aprila 2022.

Radno vrijeme sajma je od 10h do 18h.
30
Mar
2022

Svečano otvorene tri sajamske manifestacije

“Sajamsku sezonu 2022. godine pokrećemo sa puno optimizma, željni događaja koji učesnicima donosi uspjeh. Ovo je naš novi početak” - kazao je u pozdravnom govoru direktor Jadranskog sajma doc.dr Rajko Bujković.
23
Mar
2022

Kompanije iz Kine na Sajmu namještaja

ZHEJIANG PUJING PHOTOELECTRIC TECHNOLOGI CO.,LTD. se bavi razvojem i proizvodnjom  kristalne rasvjete. Moderan kreativan dizajn kristalnih lampi stvara različite šare svjetla.
22
Mar
2022

Unel

Na 30. Međunarodnom sajmu turizma učestvovaće Unel, jedna od vodećih firmi u regionu iz oblasti nabavke i održavanja ugostiteljske opreme, elektronike i automatike.
16
Mar
2022

Sugarworld na Sajmu hrane

Svima nam je poznat ukus slatke istočnjačke čarolije, zato nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo jednog od izlagača za 47. Sajam hrane iz Turske - Sugarworld.
15
Mar
2022

Kompanija Marinkovic Hofmann na Sajmu automobila

Prestižna kompanija Marinković Hofmann je izabrala da povodom jubileja, 30 godina postojanja na našem tržištu proslavi na 19. Sajmu automobila, moto opreme, EV Sajmu, koji će se održati 28.04 - 3.05. 2022 godine.
11
Mar
2022

BOLT Design & Furniture

I ove godine na Jadranskom sajmu će učestvovati kompanija Bolt iz Tirane, sa preko 10 godina iskustva u visoko-tehnološkom projektovanju i proizvodnji namještaja. Spajanjem tradicionalnih materijala i visokokvalifikovanog osoblja, stvaraju komade namještaja modernih linija, inovativnog dizajna, koji se uklapaju u svim savremenim enterijerima.
10
Mar
2022

Turistička Organizacija Budva na Međunarodnom sajmu turizma

Na 30. MeđunarodnomSajmu turizma nastupaće Turistička Organizacija Budva, koja za predstojeću 2022. godinu, planira realizacijiu tradicionalnih festivala, manifestacija, koncerata i unapređenje kvaliteta turističke ponude.
08
Mar
2022

Nuka Home

Na Medjunarodnom sajmu turizma svoje proizvode će predstaviti NUKA HOME. Kompanija NUKA HOME u svojoj ponudi nudi širok spektar proizvoda od namještaja,opreme za domaćinstvo do mngobrojnog izbora u tekstilnoj ponudi.
02
Mar
2022

Slovenačka firma na Medjunarodnom Sajmu turizma

Na  Medjunarodnom Sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo svoje proizvode će predstaviti kompanija iz Slovenije - Krebe Tippo.
28
Feb
2022

Prvi put na sajmu nautike - Saxdor Montenegro

Ove godine na Sajmu nautike jedan od izlagača će biti komanija Ben Kov D.O.O. koja će predstaviti novi brend na crnogorskom tržištu - Saxdor Montenegro.
18
Feb
2022

Kompanija Ardeno na Sajamu namještaja

I ove godine tradicionalno na sajmu namještaja svoje prizvode izlagati će  kompanija  Ardeno iz Albanije.
16
Feb
2022

Ponovo sa nama ‚‚ Riba Dražin''

Na 47. Sajmu Hrane svoje proizvode će predstaviti firma iz Hrvatske - Riba Dražin. Riba Dražin se uvijek trudi da Vam omogući tradicionalne proizvode najvišeg kvaliteta i zato su vlasnici HACCP sertifikata za kvalitet.
04
Feb
2022

12 koraka do uspješnog nastupa na sajmu

Koraci za uspješno predstavljanje firme na sajmu
02
Feb
2022

Na sajmu sa uspjehom

24. Pitanja i odgovora kako uspješno predstavljati svoju firmu na sajmu
15
Jan
2022

Rekonstrukcija TN Slovenske plaže – Značajan projekat

Hotelska grupa Budvanska Rivijera pokreće značajnu, već najavljivanu aktivnost i vrši rekonstrukciju 180 hotelskih soba u okviru Turističkog naselja Slovenska plaža.
01
Dec
2021

PROMOCIJA KALENDARA SAJAMSKIH MANIFESTACIJA ZA 2022 GODINU - TIRANA

Poseta prestavnika Jadranskog sajma sajmu u Tirani
28
Oct
2021

POVEŽI SE! B2B „ENERGETSKA EFIKASNOST U GRAĐEVINARSTVU“

NVO Expeditio iz Kotora, u okviru sajma „Živjeti savremeno“, organizovala je B2B meet up pod nazivom „Energetska efikasnost u građevinarstvu“.
Jadranski sajam - All Right Reserved ©